Winterbandenservice

Verklein de kans op ongelukken door bij regen, vorst of sneeuw op winterbanden te rijden. Dankzij het speciale profiel en de rubbersamenstelling van winterbanden wordt de remweg verkort en houdt u meer grip op de weg. Winterbanden zorgen er bij sneeuwval voor dat de sneeuw uit de profielen wordt geduwd waardoor uw band schoon blijft. Bij temperaturen onder de 7 graden Celsius adviseren wij om voor winterbanden te kiezen. Het is dan ook aan te raden om van oktober t/m maart over te stappen op winterbanden.

In bepaalde landen is het in winterse omstandigheden zelfs verplicht om met winterbanden te rijden. Mocht u deze niet hebben en u raakt betrokken bij een aanrijding, dan bent u ten alle tijde aansprakelijk voor de schade, ook wanneer u volgens de verkeersregels niet schuldig bent. 

Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte sets winterbanden. Ook kunnen wij indien nodig voor TPMS sensoren(tyre pressure monitoring system) zorgen en deze programmeren op uw auto. Wij staan graag voor u klaar om uw zomer-/winterbanden te monteren of te wisselen, maar ook voor de opslag van uw zomer-/winterbanden bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u geïnteresseerd in onze Winterbandenservice?

Maak een vrijblijvende afspraak en kom gerust bij ons langs!

Autobedrijf van der Voort scoort erg hoog op het gebied van klant tevredenheid. Bekijk de reviews hier.