Verzekeringen

De aanschaf van een auto is voor de meeste mensen een grote investering. Het is daarom belangrijk dat u uw auto goed verzekerd voor het geval er iets met de auto gebeurt. Uw auto kan zowel in stilstand als onderweg beschadigd raken. Een (klein) deukje, “total loss”, water-, of brandschade zijn de meest voorkomende schades. Daarom is het belangrijk dat de auto goed verzekerd is en bovenal dat u goed geholpen wordt wanneer dat nodig is.  

Bij sommige verzekeringsmaatschappijen word er gewerkt met een ‘gestuurde schadestroom’. Dat betekent dat de verzekeringsmaatschappij bepaald waar uw auto gerepareerd moet worden wanneer u schade heeft. Dit kan wel eens een bedrijf zijn ver van uw woonadres. Daarnaast werken deze aangewezen herstelbedrijven vaak tegen zeer scherpe tarieven voor de verzekeringsmaatschappij waardoor dit vaak ten koste gaat van de kwaliteit. 

Wij merken dat veel van onze klanten het prettig vinden wanneer alle werkzaamheden aan de auto door hetzelfde autobedrijf kunnen worden uitgevoerd. Daarom bieden wij aan onze klanten een Bovag-autoverzekering aan. Al veel klanten hebben deze Bovag-autoverzekering via ons afgesloten. Het is een compleet pakket tegen een scherpe premie, waarbij u verzekerd bent van een ontzorgde schadeafwikkeling. De Bovag-autoverzekering biedt u de gelegenheid om uw auto bij ieder Bovag autobedrijf te laten herstellen en zo ook bij ons. Zo weet u dat uw auto in vertrouwde handen is en dat uw auto netjes en vakkundig wordt hersteld. Is uw auto dermate beschadigd dat deze niet meer verder kan rijden? Geen probleem! Met onze auto-ambulance komen wij de auto voor u ophalen. Ook tijdens schadeherstel kunt u bij ons ALTIJD gebruik maken van vervangend vervoer!

Bovag-autoverzekering afsluiten

Het afsluiten van een Bovag-autoverzekering is mogelijk bij de aankoop van een andere auto maar ook voor omzetting van uw huidige auto. Bent u nu elders verzekerd maar overweegt u om uw autoverzekering om te zetten naar een Bovag-autoverzekering? Wij verzorgen graag de overstap en zorgen er voor dat uw huidige verzekering wordt stopgezet. Wij kunnen een Bovag-autoverzekering voor u afsluiten voor ieder merk auto, ongeacht of u de auto bij ons wel/niet heeft gekocht. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden qua Verzekeringen?

Maak een vrijblijvende afspraak en kom gerust bij ons langs!

Autobedrijf van der Voort scoort erg hoog op het gebied van klant tevredenheid. Bekijk de reviews hier.