Verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto’s

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de aankoop van zowel een hele nieuwe als een schitterende gebruikte auto. Daarbij kunnen wij alles van a tot z verzorgen, inclusief tenaamstelling, verzekering en eventuele hulp bij financiering!

Wij kunnen alle merken en type nieuwe auto’s leveren tegen dezelfde voorwaarden als de dealer. Ook blijft u dan bij onderhoud- en reparatiewerkzaamheden dezelfde (fabrieks)garantie behouden. Kom gerust langs of neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wij verkopen op jaarbasis circa 300 gebruikte auto’s. Dit zijn hoofdzakelijk jong gebruikte, origineel Nederlandse auto’s (NAP) met een lage kilometerstand. Voordat onze auto’s te koop worden aangeboden worden deze grondig geïnspecteerd zodat wij uitsluitend A-kwaliteit verkopen en zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. Mocht de door u gewenste auto er niet tussen staan dan kunt u altijd eens langs komen voor een zoekopdracht.

Wij verkopen onze occasions ALTIJD op basis van een RIJKLAAR PRIJS. Dat wil zeggen: gepoetst, afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, nieuwe APK indien nodig en Bovag garantie. (Bovag garantie geldt uitsluitend voor auto’s met een verkoopprijs van minimaal: € 4.500,- en een km-stand lager dan 150.000 km) Wij berekenen GÉÉN afleveringskosten! Onze prijzen zijn helder en transparant, waardoor u achteraf niet voor verrassingen komt te staan!

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe of gebruikte auto?

Maak een vrijblijvende afspraak en kom gerust bij ons langs!

Autobedrijf van der Voort scoort erg hoog op het gebied van klant tevredenheid. Bekijk de reviews hier.