Onderhoud voor alle merken

Voor het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij voeren werkzaamheden uit aan alle merken en type auto’s. Afhankelijk van de kilometerstand en het aantal jaren is de auto toe aan een grote of een kleine onderhoudsbeurt. Onderhoud gebeurt volgens de fabrieksopgave en kan per merk verschillen.

Als voorbeeld: Bij het ene merk moet volgens opgave van de fabrikant de distributieriem iederen 60.000KM/ 5Jaar vervangen worden, bij het andere merk iedere 120.000KM/ 10 jaar.

Bij een kleine beurt wordt de motorolie ververst en wordt er een nieuw oliefilter geplaatst. Daarnaast wordt de auto op een aantal vaste punten gecontroleerd. Hierbij moet u denken aan slijtage-onderdelen zoals de banden, de ruitenwissers, de koppeling en de remmen. Maar bijvoorbeeld ook of de distributieriem al aan vervanging toe is. Na de kleine beurt wordt er een smeerkaartje geplaatst, resetten wij de service interval op het dashboard en vullen wij het onderhoudsboekje in.

Bij een grote beurt wordt er uitgebreider onderhoud uitgevoerd. Naast de werkzaamheden van een kleine beurt worden hier ook (afhankelijk van de fabrieksopgave) de bougies en filters zoals het brandstoffilter, luchtfilter, interieurfilter vervangen. Daarnaast wordt de remvloeistof getest en indien nodig ververst. Ook demonteren wij bij iedere grote onderhoudsbeurt de wielen en halen wij de remmen uit elkaar om deze te reinigen, gangbaar te maken en indien nodig ook af te stellen.

Wilt u een afspraak maken voor een Onderhoudsbeurt?

Neem dan contact met ons op of kom even langs!

Autobedrijf van der Voort scoort erg hoog op het gebied van klant tevredenheid. Bekijk de reviews hier.