Contactgegevens

Autobedrijf van der Voort B.V.
Het Ambacht 7
3155 AK Maasland

010 - 59 11 399
010 - 59 11 094 
info@vandervoortautos.nl 

KvK 2434234
Statutaire zetel: Maasland

Openingstijden

  • Maandag: 08:15 - 17:30
  • Dinsdag: 08:15 - 17:30
  • Woensdag: 08:15 - 17:30
  • Donderdag: 08:15 - 17:30
  • Vrijdag: 08:15 - 21:00
  • Zaterdag: 09:00 - 16:00
  • Zondag: Gesloten

Over ons

Een universeel autobedrijf...

Autobedrijf van der Voort BV is een universeel autobedrijf. Dat wil zeggen dat wij onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan alle merken auto's, maar ook dat wij de in- en verkoop van alle merken kunnen verzorgen, zowel van nieuwe als van gebruikte auto's. Bij ons behoud u gewoon uw fabieksgarantie bij onderhoud aan uw auto! Onze kracht is Perfecte service en kwaliteit leveren tegen een goede prijs, klanttevredenheid is zeer belangrijk voor ons.

Voor een overzicht van alle werkzaamheden die wij verzorgen, klikt u in de bovenste balk op het item ''service''

Een stukje over hoe het begon en hoe het bedrijf is uitgegroeid tot wat het nu is.. 

Ben van der Voort, eigenaar van het gelijknamige autobedrijf is trots op zijn mensen en trots op zijn zaak. Terecht, want het gaat gelukkig goed. Wat begon in een klein schuurtje is uitgegroeid tot een mooi bedrijf met een team van twaalf medewerkers, een ruime werkplaats met zeven hefbruggen, een showroom en een extra loods voor de opslag van occassions. “Het is eigenlijk heel goed gelopen, je moet ook een beetje geluk hebben,” zegt Ben. Ben volgde allerlei cursussen en opleidingen, werkte aanvankelijk bij een garagebedrijf maar begon, samen met zijn oudere broer Niek, in 1983 met een eigen zaak. Een paar jaar geleden deed Niek zijn aandelen over aan Ben en zo kon het familiebedrijf toch voortgezet worden.      

“De klanten zijn natuurlijk het belangrijkst, daar doen we het voor." Maar ik ben ook heel blij met de monteurs en met Anneke. Samen moet je een goed product afleveren.” Ook Jacqueline, de vrouw van Ben, heeft zo haar aandeel: zij zorgt er iedere zaterdag voor dat het hele bedrijf weer spic & span wordt en verzorgd op zijn tijd de benodigde boodschappen voor het bedrijf. Ben laat het sleutelen aan de anderen over en houdt zich vooral bezig met de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. “Als een klant een auto zoekt, moet je goed luisteren wat hij wil, dan kun je het juiste type opzoeken. Ik vind het een uitdaging om een occasion van de eerste eigenaar te kopen, dan heeft mijn klant een goede auto waar ik met een gerust hart een Bovaggarantie op kan geven.”

Wie ook al jarenlang werkzaam is binnen het bedrijf, is Ruud Hofstede. Ruud hielp al mee toen Ben en Niek nog in Schipluiden aan het sleutelen waren. Hij is dus al ruim 25 jaar werkzaam bij Van der Voort. Hierdoor heeft hij alle veranderingen binnen het bedrijf meegemaakt 


Een belangrijke spil in het bedrijf is Anneke Doelman. Zij is de enige vrouw in het geheel maar eigenlijk gewoon onmisbaar. Zij maakt de afspraken met de klanten, regelt van alles en nog wat en doet de hele administratie. De mannen in de werkplaats vullen de werkbonnen in en Anneke zorgt voor de verdere afwikkeling. In het jaar 1992 solliciteerde Anneke bij Van der Voort. “De heren deden in die tijd alles zelf en waren daarmee iedere avond tot 23.00 uur bezig.

Ik begon hier met drie ochtenden en schreef de rekeningen thuis met de hand. In de loop der jaren kwam er steeds meer werk bij en werd het een fulltime baan. Aanvankelijk zat ik ergens achterin de zaak op kantoor maar al snel kreeg ik mijn eigen plekje bovenin met uitzicht over de werkplaats. Dat is handig want dan kan ik meteen zien of er iemand beschikbaar is als dat nodig is.